Thursday, 28 June 2012

asalamualaikom . . . . . . . .. 
ish serabot btol la seorang ni . . . . . . . 
:(

ada kew ptt bnd yg dia nk ckp kat mk rina dia suruh rina yg ckp ish !!!!!! 
bile rina da ckp adad kew ptt dia cubit rina pulak adoi akit la akk oi !!!!!! huh majok la  hahahhaha filing la lebih2 . wat lek wat pis er jgn mrh akk  gurau jew DONG .  . . 

akk suke la kan dpt blik kg rina ni mane la ada pluang nk blik kg . . .  :( thn ni pown x pasti lg blh blik kg kew x . . . cdih nya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
nenek !!! atok !!!! tlong la cucu mu insan yg lemah ini 

hahahahahahahahhahahahaha. . . . .  . . . . .
ak2 lpas ni sy da x leh wat akk terkejut berok da hahhaahahah kelakar muke akk time akk terkejut  melatah rupenya ye hahahahahahahah x sangka sepupu rina ni melatah orang nya 

k la rina tulis lain kali k 
bye2 
asalamualikom  . . .

Monday, 25 June 2012

asalamualaikom ....

ar
ari ni rina ada wat jht kat seseorang ni      :(
ehm. . . .rina nk ckp srry tp rina tkt dia mrh kat rina la pulak heheheh da wat jht memang la orng mrh kan . . .
cam ni xdi mase dlm kelas rina amik pencel b0x dia rina letak kat bwh meja cikgu  . . . . pastu dia cari , mule2 dia syak rina yg sorok TP  rina x ngaku rina ckp " mane la aq tau ko letak kat mane "

pastu dia cari punya cari. . . . . . . . . . . . . . . .3o min kemudian 
dia pown duduk la kat tempat dia balik. . . . dia baring jew . . . . pastu tiba2 dia jerit kuat2 : MANE PANCEL BOX AQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pastu 1 kelas ckp x tau  . . . .

ok . . . . 
pastu dia duduk balik dia baring pulak , tanpa rina sedari rupa2nya dia ngah nagis . . . . serba slh nya  :(  
pastu dia bngon2 jew dia baling2 beg dia dia baling pemadam white bord tooo perh giler. . .
tp rina x tkt pown :p  sempat lak cigu bm rina ckp nasib baik dia x baling kat cikgu . . . 

patu dia gi kat blik kuansiling . . .  mem rina ckp biar jew dia too memang salu kene buli mcm ni bkn kali 1 tp da bnyk kali da . . . cian kan 

ehm . . . srry la sbb aq da wat ko mcm too , aq x sangka lak yg ko akan nagis . . . 
ko kan laki so aq ingt kew ko x de la filing sngt sampai nk ngis. . .
walaupown ko lembut but ko too laki kan  . . .

hope ko maafkan aq , aq just gurau jew x de niat lain k . . .

k lah bye2
asalamualaikom . . . 
jumpe lg k . . . 
tata titi tutu . . .

Friday, 9 March 2012

hai i'm back !!!


asalamualaikom .....
rina da lame x update blog kan . . .  rina da lame c update blog sbb xdew mase lg pown thn ni rina PMR ToO !!!! 

susah kan hidup di bwh ilmu . . . tp apew nk wat kite ditakdirkan untk menuntut ilmu .... ish !!! ke laut pulak rina ni hehehehe . . .  ehm rina adew hal ni 6t rina up date lg k . . . rina update yg best2 nya k . . .

bye2 see u nex time 
tata titi tutu 
hehehehe
asalamualaikom . . .

Sunday, 15 January 2012

mencintai diri mu . . .







☻♥☻
/█\/█\
.||. .||. ♥
Bertemu dengan mu adalah nasibku,
menjadi temanmu adalah pilihanku
jatuh cinta denganmu adalah di luar kuasaku..♥

Dia da balik YEAH !!!!! ^_^

asalamualaikom . . . 
tngah wat pew ???? siht ??? 

hai korang rina nk story  ni . . .  hehehe . . .  dia da balik dr PLKN wah !!! best nya sbb blh jumpe ngan dia . . .  tp korang misti pilik kan knp dia blh blik awl padahal kalu gi kat PLKN too kene tngu 3 bln baw blh balik kan 3 ^-^ . . . dia dok kat sane seminggu jew der . . . . giler kejap kan 

cite dia mcm ni . . .  adew satu ari too dia ckp dia nk balik sini sbb boring dok sane . . . pastu dia ckp esok adew madical chekup pastu dia ckp dia adew plan cam ner nk balik sini awal . . .  

paln dia JeNg3 hehehehe . . . .lek lu baca dulu . . .  keesokkan arinya dia gi la kat madical chekup too kbetulan lak ari too dia seleseme . . .  n bile dia selelseme dia dew asma tp x terok la . . . 

ok dia gi la kat madical chekup too . . .  pastu keputusan nya dia dia TIDAK LAYAK UTK PLKN  . . .  perh giler la gembire nya . . . . dia ckp esok dia balik sini . . .  tp luse baru kitaorng blh jumpe sbb jauh PLKN dia kat kedah jaukan jd amik mase untk balik sini . . . 

too la plan dia . . .  jd rina ingt kew x jd rupe2 nya jd . . .  happy nya ^-^ . . . k la rina nk stop kat sini dulu k . . . .  ta2 

bye2 . . . .
asalamualaikom ^-^ 
kom . . .  kom . . . kom . . . kom . . .  
hehehehehe . . . 

Wednesday, 4 January 2012

kesipian disaat dia tlh pergi

asalamualaikom :)
hai korang kali ni rina nk post psl si dia  . . . semalam mase rina blik2 jew dr sklh dia msg rina dia ckp dia sdih . . .  ni ha dialok nya 

si dia : salam baby da blik sklh lom ??? 
rina   : wasalam da b bw jew blik . . .
si dia : b ngah sdih ni . . . :(
rina   : knp b adew papew kew ni ???
si dia : esok b kene gi PLKN da 
rina   : ckp lps amik lesen 
si dia : da lulus da . . . da dpt da dia suruh gi . . .
rina   : esok kol bapew gi ???
si dia : kol 2 atau 3 pg b da brtolak da . . .  b dpt kat kedah 

rina rindu giler kat dia walaupown bawu 1 ari hidop tnpa dia di sisi rina , tnpa msg ngan dia . . .  time mlm pown x pasti blh msg kew x . . .  memang time dia bg tau rina yg dia kene gi kat PLKN  too memang 1 ari too rina nagis sampai kol  3 pg . . . dia kat sane 3 bln tinagal lg 72 ari untk dia blik . . . rina harap2 dia selamat walau di mane pown dia berada . . .

k la rina stop kat sini dulu eer . . .  
jumpe lg bile2 rina nk on hihihi . . .
k bye2 
asalamualaikom 

Sunday, 1 January 2012

thn baru da dtng . . .

asalamualaikom :)
hai korang . . . 

rina nk cite psl thn baru . . . korang misti adew azam kan3 ??? rina pown adew azam . . .  azam rina thn 2012 ni ialah :  

- lulus PMR
- x nk lwn ckp cikgu 
- nk berlajar bersungguh2 bermula dr awl thn 

wat mase ni 3 bnd jew la yg rina azam kan . . .  tp serius rina btol2 rindu ngan thn 2011 walau pown thn 2011 rina bnyk nangis , sakit ati , n bnyk dugaan wat rina . . .  tp thn 2011 la thn yg rina paling syg . . . bnyk kenangan manis rina . . .  terutama kat sklh , kenangn rina ngan si dia terlalu bnyk . . .  

tp 6t si dia nk gi kelantan da untk 3 thn . . .  kenangan kitaorng bnyk sangat tempat2 yg blh wat rina terkenang kan dia ialah 

- padang dpn umah rina 
- pondok sklh 
- kentin sklh 
- dataran budi sklh 
- sungai lili 
-kat bwh umah dia 
- bunyi moto dia n moto dia
- kedai 786
- kelas dia mase dia masih sklh 

rina rindu giler lah . . .  mugkin korang sambyt thn baru ni dgn penuh gembira tp rina x . . . rina sambut thn baru ni dngan perasaan yg sdih . . .  x mcm thn2 yg lepas . . .  tah knp rina rase mcm rina stil dlm 2011 . . . tau x kelender yg adew kat dlm blik rina rina x buang lg sbb adew bnyk tarikh2 yg penting dlm hidup rina . . .

kenangan2 ni wat rina rase lebih tbah . . .  rina x tau thn ni apew dugaan yg menanti rina . . . kenangan ni semua wat rina mtang dlm kehidupan . . .  rina hrap si dia n rina akan  brsabar dlm menghadapi dugaan hidop . . . 

rina nk stop dulu k 
bye2 see u next time 
asalamualaikom . . .