Sunday, 15 January 2012

Dia da balik YEAH !!!!! ^_^

asalamualaikom . . . 
tngah wat pew ???? siht ??? 

hai korang rina nk story  ni . . .  hehehe . . .  dia da balik dr PLKN wah !!! best nya sbb blh jumpe ngan dia . . .  tp korang misti pilik kan knp dia blh blik awl padahal kalu gi kat PLKN too kene tngu 3 bln baw blh balik kan 3 ^-^ . . . dia dok kat sane seminggu jew der . . . . giler kejap kan 

cite dia mcm ni . . .  adew satu ari too dia ckp dia nk balik sini sbb boring dok sane . . . pastu dia ckp esok adew madical chekup pastu dia ckp dia adew plan cam ner nk balik sini awal . . .  

paln dia JeNg3 hehehehe . . . .lek lu baca dulu . . .  keesokkan arinya dia gi la kat madical chekup too kbetulan lak ari too dia seleseme . . .  n bile dia selelseme dia dew asma tp x terok la . . . 

ok dia gi la kat madical chekup too . . .  pastu keputusan nya dia dia TIDAK LAYAK UTK PLKN  . . .  perh giler la gembire nya . . . . dia ckp esok dia balik sini . . .  tp luse baru kitaorng blh jumpe sbb jauh PLKN dia kat kedah jaukan jd amik mase untk balik sini . . . 

too la plan dia . . .  jd rina ingt kew x jd rupe2 nya jd . . .  happy nya ^-^ . . . k la rina nk stop kat sini dulu k . . . .  ta2 

bye2 . . . .
asalamualaikom ^-^ 
kom . . .  kom . . . kom . . . kom . . .  
hehehehehe . . . 

No comments:

Post a Comment