Monday, 12 December 2011

x dew idea nk post apew :)

asalamualaikom . . . :)
hai korang , ari ni rina x dew idea la nk post apew . . .  serius rina x dew idea tp rina main tulis jew la apew2 pown . . .  hehehehe bangang kan :P hihihihi lek2 

mood rina ari ni xdew la secerah semalam . . .  tp x dew bad mood pown . . . kalau rina mengarut kat blog ni jgn mrh tau hihihi sbb rina ari ni memang banyk mengarut . . .  contoh time rina msg ngan mem rina , rina nk anta usap kepala  tp rina anta isap kepala hahaha mengarut kan . . .  rina ppown x tau knp ngan rina blh mengarut2 ari ni . . .  lupe mkn ubat mengarut kot hahaha . . . 

ehm . . .  rina boring la dok umah . . .  sbb x dew keje nk wat . . .  nk wat keje umah ??? rina mls nk wat keje umah memenatkan jew . . .  korang suke wat keje umah . . .  . wah rajin nya untung la siapa yg dpt hihihhi . . . 

mak rina salu bebel . . .  mak rina ckp anak dare x baik mals2 6t xdew orng nk rina just gelak jew la . walaupown rina tau . . .  tp kan laki dia jhat mcm mane pown dia plyboy mcm mane pown tp kalu dia btol2 nk khwin dia comfrim cari pompuan yg elok n baik x liar . . . 

apew btol apew rina ckp kalu x caye cube tanya balak korang atau bapak korang  comfrim jawapan dia same . . .  ni pown rina tau adew orng ckp kat rina then bile rina tanya mem2 rina yg laki too dia orng pown ckp bnd yg same nk tau diaorng ckp apew dia orng ckp memang la kalu aq nk khawin tol2 ngan pompuan too aq comfrim cari pompuan yg elok xkan la aq nk cari pompuan yg batak nagn laki n baohsia n pompuan yg suke curang atau pown plygirl . . . too la yg diaorng ckp kat rina walaupown agak kasar . . . 

so untk kaum hawa dan adam yg di luar sane too kalau nk teman hidop yg elok korang sendiri jgn la letakan semua harapan korang kat laki yg blom tentu pasti menjadi milik korang . . .  tp apew yg rina nk ckp kat sini ialah jd la pasangan yg baik kalau nk pasangan too baik kat korang too jew yg rina nk ckp . . .  tp ramai yg wat rina ni mcm doktor cinte diaorng . . .  sbb diaorng salu mintak pendapat rina pasal perasaan dia orng . . .  biasa la adew yg tersempit di antara dua hihihi kelakar kan but itu lah hakikat  .  . . :)

k la korang rina nk stop sampai sine dulu k 
see u next time bye2 
asalamualikan :)

No comments:

Post a Comment